office 365

Office 365 van Microsoft is een (voor het onderwijs gratis) pakket met toepassingen die zeer geschikt zijn voor productief werken. Office 365 bestaat uit een e-mailomgeving (Exchange), Office Web Apps, een uitgebreide chat- en videoconferentie mogelijkheid (Skype for Business), een intranet oplossing (SharePoint) en de mogelijkheid tot persoonlijke dataopslag (OneDrive for Business).

REBOMEDIA biedt ondersteuning bij de aanvraag, installatie en migratie van de huidige mailoplossing naar Office 365 voor zowel het onderwijs en zakelijke klanten.

REBOMEDIA - ruime ervaring met Office 365
Exchange

Met Exchange heeft u de beschikking tot een mailbox met 5 tot 50 GB per gebruiker. De mail is te bekijken via de online Outlook Web App, maar kan ook worden toegevoegd aan Outlook op uw pc of via verschillende apparaten zoals smartphones en tablets. U heeft toegang tot de agenda en een gedeelde en persoonlijk adresboek.

REBOMEDIA - ruime ervaring met Office 365
SharePoint

SharePoint biedt de gebruiker de mogelijkheid om een intranet op te zetten. Dit is handig voor de opslag van documenten. Naast mappen met gedeelde documenten is het ook mogelijk om een afgeschermde ruimte aan te maken voor een aantal deelnemers toegang tot hebben. Handige en veel gebruikte zaken zoals de teamagenda, een takenlijst en documenten van verschillende commissies hebben hier een goede plaatst en zijn vanaf verschillende locaties te bekijken.

REBOMEDIA - ruime ervaring met Office 365
Office 365 Web Apps

Met deze apps heeft u toegang tot een online versie van Word, Excel, PowerPoint en OneNote. De gebruiker kan bestanden bekijken, bewerken en opslaan. De koppeling met SharePoint maakt dit een handige oplossing voor het snel aanpassen van documenten.

REBOMEDIA - ruime ervaring met Office 365
Skype for Business

Deze toepassing biedt de gebruiker een (video)chat applicatie die gekoppeld is aan de Exchange account. U ziet wie er online is en kunt zo makkelijk even overleggen via de chatfunctie. Skype for Business biedt ook de mogelijkheid tot videoconferentie.

REBOMEDIA - ruime ervaring met Office 365
Migreren naar Office 365

REBOMEDIA richt in overleg met de klant Office 365 in en kijkt daarbij goed naar de structuur van het systeem en de wensen van de klant. Daarnaast is het mogelijk om de mail van de huidige mailoplossing mee te nemen naar Office 365. Zo hoeven gebruikers niet ‘opnieuw’ te beginnen.